Vi har gennem tiden erfaret at der kan og vil komme spørgsmål. Vi har samlet de oftest stillet spørgsmål nedenfor. Finder du ikke svar på dine spørgsmål her, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til 5 Keyes.

Ja, det er det. der er mulighed for at købe op til 5 andele i den enkelte bolig.

Ja, det gør du. ejerskabet er gennem os, hvor du med en andel ejer 20 procent. Dette gør det særdeles nemt at købe og sælge igen.

Fælles omkostninger til vedligehold, administration og reparationer m.m. betales af de fem ejere. Det er her at der ligger en stor fordel da man ved fem ejere kun betaler 20 procent af udgifterne.

Som udgangspunkt rådgiver vi ikke i de skattemæssige forhold ved køb at boliger. Dette kun ud fra at der er mange faktorer der kan have betydning i ens private skattemæssige situation.  

Globalraadgivning står for alt administration, håndtering af vedligehold og reparation af ejendommen. Du skal blot nyde tiden med familien

Ja det kan du. Du har fuld råderet over dine 10 uger om året. Kan du ikke selv holde ferie alle ugerne står det dig frit for at udlåne eller udleje boligen.