Om 5 Keyes

5 Keyes er en international virksomhed med hovedsædet i Danmark og Tyskland. 

Med over 16 års erfaring på det internationale ejendomsmarked har vi skabt 5keyes. Som én af firstmoveres blev idén om salg af boliger på andele til flere familier grundlagt.
Som vores virksomhedsnavn antyder er vores forretningsidé at sælge luksusboliger i op til 5 andele pr. ejendom.
Vi har et etableret samarbejde med nogle af de bedste rådgivere indenfor advokat og revision som har erfaring med det danske og udlandske ejendomsmarked.

Vores historie

Vores forretningside er at tilbyde familier deres drømmeferie i egen bolig i udlandet

5 Keyes er en international virksomhed med hovedsædet i Danmark og filial i Hamburg, Tyskland. Vores team har over 16 års erfaring indenfor ejendomsbranchen i ind og udland. Vi favner bredt og vi lægger stor vægt på vores værdier som gennemsigtighed, tryghed og professionalisme.

Vores mission

5 Keyes konceptet er meget enkelt; Op til 5 familier køber og deler en luksusbolig i udlandet. På denne måde bliver det muligt for mange at kunne gør drømmen til virkelighed. Hver andel betaler derfor kun 1/5 del af hvad en bolig koster at købe og eje.

Dette muliggøre at boligen kommer op i en helt anden klasse end hvad der ville være muligt. Og med Globalraadgivning som administrator skal du ikke bekrymre dig om vedligeholdelse, istandsættelse og fordeling af råderetten. Det betyder at hver andel har fuld råderet over 10 uger om året- uden bekrymringer.

Bæredygtighed

Som en stærk sidegevinst er bæredygtighed en kæmper vinder i dette koncept. Der er ingen tvivl om at verden er i forandring og en af de større synder i COudledningen er jagten på nye ejendomme. 

Den cirkulære økonomi er altså til at få øje på i dette koncept når man er op til fem andele om at eje èn bolig.